Nu ook op twitter

twitter

Ik heb al jaren een eigen persoonlijk twitter account (@remco72), maar wil die niet vervuilen met zendamateur gerelateerde informatie. Vooral als ik later ook QSO’s ga plaatsen via HRDLog of iets dergelijks.

Ik heb hiervoor nu een apart twitter account aangemaakt genoemd naar mijn callsign. Deze is dus te vinden op deze link.

Nieuwe postings op deze site worden ook op twitter geplaatst via een geïnstalleerde plugin, zodat je via twitter kan zien wanneer er een nieuwe posting is geplaatst. Nu gebeurd dat niet heel erg regelmatig, maar toch..

Als je mijn twitter account nog niet volgt, ga gerust je gang. Ik zal je account ook terugvolgen als ik zie dat jouw account zendamateur gerelateerd is.

Permanent link to this article: https://pa4tw.nl/2014/08/nu-ook-op-twitter/