Hamnet in Nederland

In het maandelijkse vakblad voor Veron leden, de Electron, van april 2015 staat een artikel van Randy PH4X over Hamnet in Nederland waar ik ook bij betrokken ben. Dit artikel is te vinden op pagina 181.

Artikel

Het artikel vertelt over de doelstelling (creëren van een autonoom, betrouwbaar breedband datacommunicatienetwerk dat in dienst staat van de amateurdienst), de eerste link tussen Hilversum en Amsterdam-West, repeaters die al zijn aangesloten, apparatuur en uitleg over hoe men zelf kan bijdragen of meedoen (o.a. via accesspoints) aan Hamnet.

Medewerking

Door de medewerking van ons als amateurs kunnen we zelf ook bijdragen aan een groter en betrouwbaarder netwerk waar we nog jaren plezier van zullen hebben.

Mocht u de Electron niet ontvangen, of liever een digitale versie lezen, kan hier ook het volledige artikel gelezen worden:

Hamnet in Electron april 2015

Hamnet in Electron april 2015

Permanent link to this article: https://pa4tw.nl/2015/03/hamnet-in-nederland/